Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto Cook-Chill Production Systems del fabbricante Unified Brands
Vai alla pagina of 8
1055 Mendell Da vis Driv e , Jackson, MS 39272 • 888-994-7636 • 601-372-3909 • Fax 601-372-9589 • unifiedbrands.net C OOK - CHILL PRODUC TION SY STEMS.
Cook-Chill is a revolutionary way to create meals that look and taste like they were freshly and individually prepared … yet may have been pr oduced for hundreds to thousands at a time . CapK old is one of the market leaders in Cook-Chill technology .
ANNUAL SA VINGS C ALCULA TION CHAR T Use to Estimate How Much CapKold Can Save Y ou Mu lti pl y y our e xpe n se s by th e s avi ng s f a ct or s l is ted be lo w . E X A M P L E : A) Y early hot food production labor cost (30-50% savings)* $ x .50 = $ ($500,000 x .
CONTROL, SAFETY , & QUALITY Cased Product Time/T emperature Chart Refrigerated Food Bank Sanitation & F ood Safety • K ettle and Cook T ank controls include time/temperature chart recorders for HACCP documentation. • Ideal for HACCP food safety programs .
K E T T L E C OO KI NG – P U M P AB LE S Pumpable foods are cooked in CapKold steam-jacketed kettles, with an inclined agitator/mixer and a bottom-mounted product discharge valve. The patented inclined agitator lifts, folds and mixes kettle ingredients, eliminating product burning/scorching and maintaining batch consistency.
R A P I D TU M B L E C H I L L I N G The batch tumble chiller is used exclusively for cooling large volumes of bagged kettle product. Filled casings are loaded directly into the chiller, where they gently tumble in circulating cold water.
For today’ s performance kitchens with CapK old cook- chill production systems , Avtec offers ventilation and utility distribution systems (UDS) to satisfy your customization requirements . Avtec’ s high quality , reliable ventilation hoods handle the CapKold cooking and heating parts of your cook-chill operation.
CapKold’s test kitchen in Jackson, Mississippi is available to all cust- omers throughout the various stages of project development in order to offer assistance with: • Cook-Chill orientation • .
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Unified Brands Cook-Chill Production Systems è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Unified Brands Cook-Chill Production Systems - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Unified Brands Cook-Chill Production Systems imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Unified Brands Cook-Chill Production Systems ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Unified Brands Cook-Chill Production Systems, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Unified Brands Cook-Chill Production Systems.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Unified Brands Cook-Chill Production Systems. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Unified Brands Cook-Chill Production Systems insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.