Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto Electric Indoor Grills del fabbricante Sunbeam
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Electric Indoor Grills Use and Care Instructions plus recipes and tips for indoor grilling with great outdoor flavor..
When using electrical appliances; basic safety precautions should always be followed, including the following: 1. 2. 3. READ ALL INSTRUCT i ONS. Do not touch hot surfaces. Use handles. To protect against electrical shock, do not immerse cord, plugs, power controller, or heat element in water or other liquid.
PLEASE NOTE: A short detachable power supply cord is provided to reduce the risk resulting from becoming entangled in or tripping over a longer cord. Longer detachable power cords or extension cords are available and may be used if care is exercised in their use.
COOKING ON YOUR ELECTRIC INDOOR GRILL: Plug the cord into a 115-volt wall outlet (no other heating appliances should be plugged into the same circuit while cooking with the grill). The grill will start heating immediately and be hot enough for broiling in 2-3 minutes.
Nu-Stone base (some models only) Nu-Stone is a new high heat-resistant thermal polyester. It is half the weight of its ceramic counterpart, and is also more durable. Nu-Stone with- stands temperatures over 400” F and still stays cool to the touch. The Nu-Stone base is dishwasher safe.
Now you can enjoy great barbecued food all year around. Here a r e some tips for healthier, safe cooking and perfect results every time: V Use lean cuts of meat, trim off fat. V Avoid using fatty foods. V Cut meat, poultry, and fish into smaller portions for quick and easy grilling.
. Here are some great recipes to get you started. ENJOY COOKING ON YOUR NE W ELECTRIC INDOOR GRILL! Quick Chick 112 cup extra-virgin olive oil 1 0.06 ounce envelope Italian salad dressing mix l/4 cup lemon juice 4 skinless, boneless chicken breast halves Combine olive oil, Italian salad dressing mix, and lemon juice.
Veal Chops with Sage 6 veal loin chops, cut 3/4” thick 2 tablespoons chopped fresh sage, or 1 -l/2 teaspoons ground dried sage 3 garlic cloves, crushed I-112 teaspoons salt l/4 teaspoon freshly ground pepper 3 tablespoons dry white wine or fresh lemon juice 3 tablespoons olive oil Rub veal chops with sage, garlic salt and pepper.
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Sunbeam Electric Indoor Grills è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Sunbeam Electric Indoor Grills - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Sunbeam Electric Indoor Grills imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Sunbeam Electric Indoor Grills ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Sunbeam Electric Indoor Grills, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Sunbeam Electric Indoor Grills.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Sunbeam Electric Indoor Grills. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Sunbeam Electric Indoor Grills insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.