Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto WM-1186 del fabbricante Salton
Vai alla pagina of 9
digital rotary waffle maker Instruction Booklet Model: WM-1186 ® Booklet_WM-1186_ENG_Salton Booklet 3/31/10 4:41 PM Page 1.
IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using electrical appliances , basic safety precautions should alw ays be followed including the following: 1. Read all instructions . 2. DO NO T touch hot surfaces . Use handles or knobs . 3. T o protect against electrical hazards , DO NO T immerse cord, plugs , or the appliance in water or other liquid.
3 GROUNDED PLUG T o reduce the risk of electric shock this appliance has a grounded plug (2 blades and 1 pin). If the plug does not fit fully into the electrical outlet contact a qualified electrician. Do not modify the plug in any way or use an adaptor .
HOW T O USE 1. Plug unit into a 120V AC outlet. T he red power light will come on and the LCD will display ‘---‘. 2. Press the On/Off button to turn the unit on. Press the Shade Button and select the desired setting. Y ou can choose between 6 different shade levels.
HELPFUL HINTS 1. Do not over mix batter or waffles will be tough. Stir batter only until large lumps of dry ingredients disappear . T he amount of batter required varies between 3/4 and 1 cup . 2. T o retain crispness , let the bak ed waffle cool on a wire rack to prevent steam from accumulating underneath.
RECIPES Classic W affles Sift together into large bowl: 1 1/2 cups all-purpose flour 1/2 cup cornstarch 2 tbsp . cornmeal (optional) 1 tbsp . baking powder 1 tsp . salt Whisk in separate bowl: 3 egg yolks 1 3/4 cups milk 1/2 tsp . v anilla extract 1/2 cup (1 stick) unsalted butter , melted Separately: 3 egg whites 2 tbsp .
Quick W affles 2 eggs 3/4 cup (180 ml) milk 2 tbsps . (30 ml) vegetable oil 1 cup (250 ml) flour 1 1/2 tsps . (8 ml) baking powder 1 1/2 tsps . (8 ml) sugar 1/2 tsp (3 ml) salt In medium bowl, beat eggs until thick, add milk and oil. Add dry ingredients, mix until smooth.
Blend the flour and water together . In a separate bowl, beat the egg yolks until pale yellow . Add to the flour and water mixture . Stir in the salt, pepper and melted butter or bacon fat. Set aside and allow to stand for at least an hour . Beat the egg whites until stiff and gently fold into the batter .
A short supply cord is provided to reduce the hazards of becoming entangled in or tripping over a long cord. Extension cords may be used if care is exercised in their use .
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Salton WM-1186 è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Salton WM-1186 - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Salton WM-1186 imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Salton WM-1186 ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Salton WM-1186, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Salton WM-1186.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Salton WM-1186. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Salton WM-1186 insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.