Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto Dean Compu-Fry del fabbricante Frymaster
Vai alla pagina of 10
Dean, a member of the Comm ercial Food Equi pm ent Service Association, recommends usin g CFESA Certified Technicians. 24-Hour Service Hotline 1-800-551-8633 NOVEMBER 2001 `8195865~ Dean Compu-Fry Com.
i Dean Compu-Fry Computer Operating & Programming Instructions TABLE OF CONTENTS Page # OPERATING INSTRUCTIONS 1 EQUIPMENT SETUP AND SHUTDOWN PROCEDURES 2 Setup 2 Shutdown 2 Operating the Fryer 2 .
1 DEAN COMPU-FRY COMPUTERS OPERATING AND PROGRAMMING INSTRUCTIONS Operating Instructions 1 2 4 5 3 8 6 7 ITEM DESCRIPTION 1 Lighted Display -- left display of various functions and operations. 2 Lighted Display -- right display of various functions and operations.
2 Operating Instructions Equipment Setup and Shutdown Procedures Setup WARNING Fill the frypot to the bottom OIL LEVEL line with vegetable o il before pressing the ON/OFF switch to the "ON" position. Failure to do so could damage the fry pot.
3 Equipment Setup and Shutdown Procedures (cont.) d. " " indicating that the fryer temp erature is in the cooking range. NOTE: For best results, do not cook product until the display reads " ".
4 Checking Temperature A. Check the cooking oil/shortening temp erature at any time by pressing the switch once. Check the setpoint by pressing the switch twice. B. During the idle periods, when the fryer is on but not in use, " " should appear on both displays on a single frypot computer.
5 Programming The Dean Compu-Fry Computer (cont.) 7. will now appear in the left display. A previously entered cook-tim e will appear in the right display. If that time is correct, press the switch. If you wish to change the time, enter the desired time in minutes and seconds.
6 Boil Feature (cont.) 4. Enter (1 6 5 3) in that sequence. The right display will read . The temperature is automatica lly set for 195 ° F (91 ° C). The frye r will attain this temperature and remain there until eith er switch is pressed, which cancels the boil-out mode.
7 THIS PAGE INTENTIONALLY LEFT BLANK.
Dean, 8700 Line Avenue, PO Box 51000, Shrev eport, Louisiana 71135-1000 Shipping Address: 8700 Line Avenue, Shrev eport, Louisiana 71106 TEL 1-318-865-1711 FAX (Parts) 1-318-219 -7140 FAX (Tech Suppor.
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Frymaster Dean Compu-Fry è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Frymaster Dean Compu-Fry - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Frymaster Dean Compu-Fry imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Frymaster Dean Compu-Fry ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Frymaster Dean Compu-Fry, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Frymaster Dean Compu-Fry.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Frymaster Dean Compu-Fry. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Frymaster Dean Compu-Fry insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.