Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto ML-52497 del fabbricante Vulcan-Hart
Vai alla pagina of 8
CONVEYORIZED PIZZA OVEN MODEL CB1824E ML-52497 VULCAN-HART COMPANY, P.O. BOX 696, LOUISVILLE, KY 40201-0696, TEL. (502) 778-2791 FORM 30995 (9-96) INST ALLA TION & OPERA TION MANUAL.
— 2 — Installation, Operation and Care of MODEL CB1824E CONVEYORIZED PIZZA OVEN PLEASE KEEP THIS MANUAL FOR FUTURE USE GENERAL The Vulcan Conveyorized Pizza Oven uses Calrod heaters in independently controlled groups. The heaters and conveyor speed have a wide range of adjustment suitable for pizza baking or other uses.
— 3 — LOCATION This oven can be placed on a suitable counter surface. Allow 4" minimum bottom clearance and 6" minimum clearance on all sides of the oven. Additionally, appropriate operator access is required to the front and back of the oven, and 27" minimum clearance on either side to allow removal of the bottom deflector pan.
— 4 — Cord Connected Ovens WARNING: THE ELECTRICAL CORD HAS A GROUNDING PLUG WHICH MUST BE CONNECTED TO A PROPERLY GROUNDED RECEPTACLE. IF THE RECEPTACLE IS NOT THE PROPER GROUNDING TYPE, CONTACT AN ELECTRICIAN. DO NOT REMOVE THE GROUNDING PRONG FROM THE PLUG.
— 5 — OPERA TION WARNING: THE OVEN AND ITS PARTS ARE HOT. BE VERY CAREFUL WHEN OPERATING AND CLEANING THE OVEN. CONTROLS (Fig. 1) MAIN POWER SWITCH — Turns power on or off. PILOT LIGHT — Main power is on when light is on. TOP HEAT - IN — Settings [ 0 - 10 ] adjust the first two heaters above the conveyor.
— 6 — Maximum product size is 18" wide. Moving product through the 24" long baking chamber requires about 6 - 8 minutes, depending on the belt speed. Belt Speed 1 is slowest (for more doneness); Belt Speed 10 is fastest and results in lighter toasting or less doneness.
— 7 — Raw Dough pizza products use fresh-prepared dough (or thawed from frozen). These doughs are either run through a "sheeter" or "tossed" and then "proofed" in a proofing cabinet before baking.
— 8 — OFF , turn the conveyor speed to 5. Using a plastic abrasive pad, carefully wipe the conveyor belt in a horizontal motion (side-to-side) to remove baked-on product. Wipe the conveyor in the same manner with a hot damp cloth. When the open link of the conveyor is accessible at the front, turn the main power switch OFF.
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Vulcan-Hart ML-52497 è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Vulcan-Hart ML-52497 - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Vulcan-Hart ML-52497 imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Vulcan-Hart ML-52497 ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Vulcan-Hart ML-52497, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Vulcan-Hart ML-52497.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Vulcan-Hart ML-52497. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Vulcan-Hart ML-52497 insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.