Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto 2160 del fabbricante Villaware
Vai alla pagina of 10
UN O ™ Pa n i n i G r i l l Pr oPr e s s ™ M odel no . 2160 Di r e c t i on s & Re cip e s 2160_Booklet.qxd 11/25/03 11:43 AM Page 2.
When using ele ctrical appliances, basic safety precautions should alwa y s be follow ed, including the f ollowin g: 1. READ ALL INSTR UCTIONS. 2. Do not touch hot surfaces . U se handles or knobs. 3. T o prote ct against ele ctrical hazards do not immer se cor ds, plug or appliance in water or other liquid.
POLARIZED PL UG This appliance has a polarized plu g – one blade is wider than the other . T o reduce the risk of electric shock, this plu g will fit into a polarized outlet only one wa y . If the plug does not fit fully into the outlet, rever se it.
5. When the proper baking temperature is reached the green li ght will go ON . I nitially it will tak e about 8 – 10 minutes to reach baking temperature . Once heated up , cycle times will be faster . Now you are ready to c ook. 6. As you c ook, the ready li ght will continue to g o on and off .
Panini Authentic I talian P anini encompasses virtually any type of toasted sandwich, served on a variety of fresh breads. A flat bread with minimal crust is typical, as are hard “submarine s tyle”, loaf shaped r olls, about 7 – 8 inches in len gth.
Chicken and S alsa V erde Panini 7 green olives, coarsely chopped 1 small garlic clove, peeled and coarsely chopped 2t b lsp c apers, drained grated z est of 1 lemon 3t b lsp olive oil 4t b lsp lemon .
Grilled Eggplant and Provolone Panini 1 large egg plant 7 oz provolone cheese 1 cup red pimen to peppers olive oil oregano salt and pepper W ash eggplant and cut into thick slices. Grill on outdoor barbe que grill, stov etop grill pan or indoor electric grill .
R osemary Beef Steaks 1 1 ⁄ 4 cup dry red wine or beef broth 1 1 ⁄ 2 teaspoons chopped fresh or 1/2 teaspoon dried rosemary leaves 1 ⁄ 2 teaspoon salt 1 clove garlic, finely chopped 4 beef rib e.
Teriyaki Chicken & Grilled Pineapple 2 tablespoons peach jam 1 tablespoon teriyak i sauce 1 ⁄ 2 teaspoon finely chopped ginger root or 1/8 teaspoon ground ginger 2 boneless, sk inless chicken breas t halves (about 3/4 pound) vegetable oil 2 slices fresh pineapple (1/2 inch thick), rind and core r emoved H eat steam grill 8 minutes .
F ULL ONE YEAR W ARR ANT Y This VILLA W ARE product is pr otected agains t defects in materials and wor kmanship for one y ear from the date of original pur chase. I f the product pro ves to be def ecti ve in materials or w orkmanship durin g this period, it will be repaired free of charge.
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Villaware 2160 è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Villaware 2160 - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Villaware 2160 imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Villaware 2160 ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Villaware 2160, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Villaware 2160.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Villaware 2160. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Villaware 2160 insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.