Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto Dante Series XX & CH del fabbricante Bakers Pride
Vai alla pagina of 16
BAKERS PRIDE OVEN CO., INC . 30 Pine Street New Rochelle, NY 10801 (914) 576-0200 Phone (914) 576-0605 Fax www .bakerspride.com Web Address (800) 431-2745 US & Canada info@bakerspride.
2 CONTENTS I. INST ALLA TION INSTRUCTIONS SECTION ITEM P AGE 1 General Description 3 2 Installation 3 3 Clearances 3 4 Gas Connection 3 5 Burners 4 6 Radiants 4 7 T op Grates 5 8 Lighting 5 9 Griddle Plates 5 10 Additional Installation Requirements 5 1 1 Installation with Casters 5 12 Optional Smoker Boxes 6 II.
4. GAS CONNECTION: The gas pressure regulator supplied must be installed at the gas inlet of each broiler . Each regulator is adjusted to yield a manifold pressure of 5 in. water column for natural gas or 10 in. water column for propane gas. No pressure regulator is required for propane gas in Canada.
The broiler and its individual shutoff valve must be disconnected from the gas supply piping system during any pressure testing of that system at test pressures in excess of ½ psig (3.
7. TOP GRA TES: Place a grate over each of the radiants. For normal operation, the pointed side of the grate is facing up. For use with foods that require extra support, the flat side may be used. On XX Models, grates can be placed on three levels; two positions are built into the rear of the unit; the third position requires a special adapter .
12. Optional Smoker Base Installation (a) Remove the grease pans from their rails completely and set aside. (b) Unscrew to remove the legs from the broiler . Discard. (c) Set the broiler into the base unit. The frame will fit into the lip around the top of each side and the back.
! ! IM PO RT A NT S AFE TY INF OR MA T IO N: A T TH E END O F TH E ME AL SE RV IC E, IF TH ER E IS U NS PEN T W OO D RE MAI NI NG I N T HE L OG H OLD ER S, B E SU RE TO EM PT Y IT IN TO A S EAL AB LE .
8 MODEL NUMBER BROILING AREA 3 OZ. BURGERS 12 OZ. STEAKS CH-4 XX-4 CH-6 XX-6 CH-8 XX-8 CH-10 XX-10 CH-12 CH-14 CH-16 21” x 24” 31 1/2” x 24 42” x 24” 52 1/2” x 24” 63” x 24” 73 1/2.
9 (B) If there is a problem with the gas supply , it may be checked fairly easily . T urn off half of the burners or turn of f all other gas appliances and see if the broiler flames increase. If there is an increase in the flame height then there is a problem with the gas supply .
10 5. V AL VE ASSEMBL Y VIEWS: ( A = Cap Hold-Down Screw) FIGURE 4 SIDE VIEW - XX SERIES Air Mixer Cap V alve Handle Burner V alve Burner Manifold Orifice A FIGURE 2 AIR MIXER CAP AND PILOT BURNERS Pi.
XX -4, 6, 8, 10, 12 Gas Char Broiler 30 Pine Street • New R ochelle • New Y ork • 10801 914 / 576 - 0200 914 / 576 - 0605 1 - 800 - 431 - 2745 www .bakerspride.com fax US & Canada web address B AKE R S P R I D E Page 4 of 4 Note: When ordering, AL W A YS specify Part #, Model #, Serial #, V oltage/Phase & type of Gas.
30 Pine Street • New R ochelle • New Y ork • 10801 914 / 576 - 0200 914 / 576 - 0605 1 - 800 - 431 - 2745 www .bakerspride.com fax US & Canada web address B AKE R S P R I D E Page 2 of 4 Note: When ordering, AL W A YS specify Part #, Model #, Serial #, V oltage/Phase & type of Gas.
Splash Guard, S/S (XX-4) Optional Splash Guard, S/S (XX-6) Optional Splash Guard, S/S (XX-8) Optional Splash Guard, S/S (XX-10) Optional Splash Guard, S/S (XX-12) Optional Grease Pan (XX-4 & 12) 2.
58 57 51 48 47 56 55 49 50 54 53 52 46 Gas Char Broiler 30 Pine Street • New R ochelle • New Y ork • 10801 914 / 576 - 0200 914 / 576 - 0605 1 - 800 - 431 - 2745 www .
30 Pine Street • New R ochelle • New Y ork • 10801 914 / 576 - 0200 914 / 576 - 0605 1 - 800 - 431 - 2745 www .bakerspride.com fax US & Canada web address B AKE R S P R I D E Parts List (See Figure A) 8/03 Note: When ordering, AL W A YS specify Part #, Model #, Serial #, V oltage/Phase & type of Gas.
16 WHA T IS COVERED This war ranty covers defects in material and workmanship under normal use, and applies only to the original purchaser providing that: * The equipment has not been accidentally or .
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Bakers Pride Dante Series XX & CH è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Bakers Pride Dante Series XX & CH - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Bakers Pride Dante Series XX & CH imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Bakers Pride Dante Series XX & CH ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Bakers Pride Dante Series XX & CH, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Bakers Pride Dante Series XX & CH.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Bakers Pride Dante Series XX & CH. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Bakers Pride Dante Series XX & CH insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.