Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto KMP770 del fabbricante Kenwood
Vai alla pagina of 11
instructions M AJOR PRO KMP770 series Congratulations on buying a Kenwood. With such a wide range of attachments available, it’ s more than just a mixer . It’ s a state-of-the-art kitchen machine. We hope you’ll enjoy it. R obust. Reliable. V ersatile.
know your Kenwood kitchen machine before using your Kenwood appliance ● Read these instructions carefully and r etain for future refer ence. ● Remove all packaging and any labels. safety ● Switch off and unplug before fitting or r emoving tools/attachments, after use and before cleaning.
know your Kenwood kitchen machine a ttachment outlets h igh-speed outlet slow-speed outlet tool socket the mixer mixer head outlet catch f inger guard bowl bowl seating.
4 the mixing tools and some of their uses K -beater ● F or making cakes, biscuits, pastry , icing, fillings, éclairs and mashed potato. flexible beater ● Ideal for scraping mixes fr om the sides and base of the bowl during mixing. whisk ● For eggs, cream, batters, fatless sponges, meringues, cheesecakes, m ousses, soufflés.
5 problem ● T he whisk or K-beater knocks against the bottom of the bowl or isn’t reaching the ingr edients in the bottom of the bowl. solution ● Adjust the height using the spanner provided. Her e’ s how: 1 U nplug the appliance. 2 Raise the mixer head and insert the whisk or beater .
a ttachment attachment code flat pasta maker A T970A additional pasta attachments A T971A tagliatelle (not shown) used in conjunction A T972A tagliolini w ith A T970A A T973A t renette A T974A s p.
7 .
8 cleaning and service care and cleaning ● A lways switch off and unplug befor e cleaning. ● A little grease may appear at outlet when you first use it. This is normal - just wipe it off. p ower unit, outlet- ● W ipe with a damp cloth, then dry after each use.
9 r ecipes S ee important points for bread making on page 4 . i ngredients m ethod method ● ● ● ● ● 1 2 3 4 5 6 7 8 ● ● ● ● ● ● ● ● 1 2 3 4 5 6 7 8 ● white bread stiff yeast dough 1.
10 r ecipes continued i ngredients: sponge filling and decoration method ingredients method ingredients hint method strawberry and apricot gâteau 3 eggs 75 g ( 3 oz) caster sugar 75 g ( 3 oz) plain flour 150 m l ( 1 ⁄ 4 p t) double cream S ugar to taste 225 g ( 8 oz) strawberries 225 g ( 8 oz) apricots Halve the apricots and remove the stones.
Head Office Address: Kenwood Limited, New Lane, Havant, Hampshire PO9 2NH, UK w ww .kenwoodworld.com Designed and engineered by Kenwood in the UK Made in China KW89952/1.
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Kenwood KMP770 è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Kenwood KMP770 - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Kenwood KMP770 imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Kenwood KMP770 ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Kenwood KMP770, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Kenwood KMP770.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Kenwood KMP770. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Kenwood KMP770 insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.