Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto Rotisserie Cooking del fabbricante Henny Penny
Vai alla pagina of 12
Rotisserie Cooking.
While toda y’ s consumer s hav e mor e disposable income than ever , they o en don ’ t ha ve the time — or in ma ny cases, even possess t he ap tit ude — to cook the types of fresh-from-the-kit chen meals they crave .
Mar k e t Outlook.
Henny Penny’s patented THERMA-VEC ® technology allows you to control radiant heat and gentle cross- fl ow convection for a healthy cooking alternative that produces perfectly browned, evenly cooked chicken guaranteed to be consistently moist and delicious.
When i t comes to en ticing custo mers wi th superior food quality , the rotisserie o ers un pa ralleled aro ma an d visual ap peal. One look through the tem pered glass doors of a H enn y P enny ro tisserie as it frames the slo w turning, tender chic ken, an d it ’ s easy to unders tand the mass a ppeal.
Another bene t of owning a H enny P enn y rotisserie is its ease of o peration a nd up keep . Like all of o ur equi pmen t, H enn y P enn y r otis series are designed with an eye t owa rd sim plici ty .
Electronic programmability simpli fi es employee training and minimizes the need for supervision, allowing even novice employees to effectively operate our rotisseries. Easy to disassemble stainless steel parts and optional Te fl on ® coating make Henny Penny rotisseries easier to clean and maintain.
With one of the fastest cooking times on the market, Henny Penny rotisserie units can cook a full load of chickens in a shorter amount of time, giving you the ability to prepare more meals in less time.
In addi tion t o the factors o f food quality a nd labor savin gs, our r otisseries also help you addr ess the various o ther economic co ncerns tha t face your f oodser vice operation.
H enn y P enn y also carries a full line of additio nal equi pm ent that su pports our ro tisseries. By o ering solu tions tha t help you cr eat e just the right av or a nd displa y yo ur o erings with maximum a p peal, Henn y P enny can be your co m pr ehensiv e foodser vice partner .
Merc handise r s / Heat ed D isplays ■ Rotisserie/Mer cha ndiser stacked comb ina tions allo w yo u to mak e the most of limit ed oor space, and enhance the merchandisin g of yo ur pr oducts.
Pressure Fryers Open Fryers Rotisseries SmartCombi ™ Ovens Holding Cabinets Heated Display Cases Blast Chillers/Freezers Island and Express Merchandisers Breading Systems Breadings, Seasonings and S.
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Henny Penny Rotisserie Cooking è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Henny Penny Rotisserie Cooking - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Henny Penny Rotisserie Cooking imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Henny Penny Rotisserie Cooking ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Henny Penny Rotisserie Cooking, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Henny Penny Rotisserie Cooking.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Henny Penny Rotisserie Cooking. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Henny Penny Rotisserie Cooking insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.