Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto CMIII.5 del fabbricante Frymaster
Vai alla pagina of 9
Dean, a member of the Commercial Food Equipment Service Association, recommends using CFESA Certified Technicians. Price: $6.00 24-Hour Service Hotline 1-800-551-8633 819-5893 04-02 CMIII.
i Frymaster CMIII Computer Operating & Programming Instructions TABLE OF CONTENTS Page # OPERATING INSTRUCTIONS 1 EQUIPMENT SETUP AND SHUTDOWN PROCEDURES 2 Setup 2 Shutdown 2 Operating the Fryer 2.
1 FRYMASTER CMIII.5 COMPUTER OPERATING AND PROGRAMMING INSTRUCTIONS Operating Instructions ITEM DESCRIPTION 1 Lighted Display — left display of various functions and operations. 2 Lighted Display — right display of various functions and operations.
2 Operating Instructions Equipment Setup and Shutdown Procedures Setup WARNING Fill the frypot to the bottom OIL LEVEL line with vegetable oil before pressing the ON/OFF switch to the "ON" position. Failure to do so could damage the frypot. 1.
3 Equipment Setup and Shutdown Procedures (cont.) d. " " indicating that the fryer temperature is in the cooking range. NOTE: For best results, do not cook product until the display reads " ".
4 Checking Temperature A. Check the cooking oil/shortening temperature at any time by pressing the switch once. Check the setpoint by pressing the switch twice. B. During the idle periods, when the fryer is on but not in use, " " should appear on both displays on a single frypot computer.
5 Programming The CMIII.5 Computer (cont.) 7. will now appear in the left display. A previously entered cook-time will appear in the right display. If that time is correct, press the switch. If you wish to change the time, enter the desired time in minutes and seconds.
6 Boil Feature (cont.) 4. Enter (1 6 5 3) in that sequence. The right display will read . The temperature is automatically set for 195 ° F (91 ° C). The fryer will attain this temperature and remain there until either switch is pressed, which cancels the boil-out mode.
Dean, 8700 Line Avenue, PO Box 51000, Shreveport, Louisiana 71135-1000 Shipping Address : 8700 Line Avenue, Shreveport, Louisiana 71106 TEL 1-318-865-1711 FAX (Parts) 1-310-327-3343 FAX (Tech Support) 1-318-219-7135 Price: $6.
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Frymaster CMIII.5 è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Frymaster CMIII.5 - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Frymaster CMIII.5 imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Frymaster CMIII.5 ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Frymaster CMIII.5, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Frymaster CMIII.5.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Frymaster CMIII.5. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Frymaster CMIII.5 insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.