Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto TCW-1 del fabbricante Wells
Vai alla pagina of 12
PRINTED IN UNITED ST A TES OF AMERICA WELLS BLOOMFIELD, LLC 2 ERIK CIRCLE, P . O. Box 280 V erdi, NV 89439 www .wellsbloomfield.com telephone: 775-689-5703 fax: 775-689-5976 IMPORTANT: DO NOT DI SCARD.
046 p/n 307033 O pM Tortilla Chip Warmer Unless otherwise specified, all commercial cooking equipment manufactured by WELLS BLOOMFIELD, LLC is warranted against defects in ma terials and workmanship f.
W A R R A N T Y x i SPECIFICATIONS 1 FEATURES & OPERATING CONTROLS 2 PRECAUTIONS & GENERAL INFORMATION 3 AGENCY LISTING INFORMATION 3 I N S T A L L A T I O N 4 O P E R A T I O N 6 CLEANING INS.
FEATURES & OPERATING CONTROLS 2 TCW– and TCWN-Series Features and Opera ting Controls PRODUCT P AN HUMIDITY CONTROL VENT REMOV ABLE DRAWER ADJUST ABLE LEG POWER SWITCH TEMPERA TURE CONTROL THERM.
FEATURES & OPERATING CONTROLS (continued) 3 WARNING: ELECTRIC SHOCK HAZARD All servicing requiring access to non-insulated electrical components must be performed by a factory authorized technician. DO NOT open any access panel which requires the use of tools.
INSTALLATION NOTE: DO NOT discard the carton or other packing materials until you have inspected the appliance for hidden damage and tested it for proper operation.
5 INSTALLATION (continued) ELECTRICAL Refer to electrical specifications on p age 1. Circuit must meet or exceed the amperage and wattage re qu irements listed.
OPERATION TCW- and TCWN- warmers are d esi gned for holding dry, crispy product at temperature. Do not use this unit for wet or moist operation. Humidity control vent should be OPEN. Each drawer is individually controllable for temperatu re. Before operating: 1.
CLEANING 7 PRECAUTIONS: Press power swit ch to OFF . Allow drawer(s) to cool before proceeding. Remove draw er pan(s) FREQUENCY: Minimum - Weekly TOOLS: Warm water and mild detergent Clean cloth or sponge 1. Press powe r switch to OFF. A llow drawers to cool.
CLEANING INSTRUCTIONS 8 SYMPTOM POSSIBLE CAUSE SUGGESTED REMEDY No lights or heat (all drawers) Warmer unplugged Plug warmer into appropriate receptacle Circuit breaker off or tripped Reset circuit br.
ACCESSORY PART NO. LEGS, 4” (SET OF 4) 2031 4 LEGS, 6” SS W/PLASTIC FEET (SET OF 4) 21607 KIT, CASTERS (SET OF 4) 21947 CUST OMER SERVICE DA T A please have this information av ailable if calling .
Genuine Parts Protect - YOU - All - W ays SER VICE TRAINING - QUALITY SER VICE SER VICE TRAINING - QUALITY SER VICE CUSTOMER SA TISF ACTION CUSTOMER SA TISF ACTION Commercial Food Equipment Service As.
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Wells TCW-1 è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Wells TCW-1 - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Wells TCW-1 imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Wells TCW-1 ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Wells TCW-1, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Wells TCW-1.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Wells TCW-1. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Wells TCW-1 insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.