Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto none del fabbricante Henny Penny
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Quality Comes First.
A Recipe For Success H enny P enny p ioneered the rst commer cial pressure fryer in 1957 and quic kly became known fo r delicious fried chicken. A cross America, diners and r est a uran ts b egan taking or ders for mo ist and crisp y chicken cooked in our fr yer s.
Our L ega cy.
Food Qualit y Fryers are precision engineered with rectangular fry pots and cold zones below the heating elements to reduce cracklings and greatly improve shortening quality, food fl avor and consistency.
e success of your b usiness is, and al ways will be, based on food quality . T oday , yo ur customer s hav e more meal o ptions a nd t hey demand meals tha t are better looking, better tasting an d the best possible value. ey als o seek variety and meals that t their lifestyles, which includes n utrition as well as con venience.
In f oodser vice, pr oductivity mean s pro ts, and we help protec t your pro ts with equi pment speci cally engineered t o be easy to use and easy to main t ain. Our pr oducts o er a wide ran ge of feat ures tha t transla te into gen uine labor savings a nd increased pr oductivity .
With our integrated cook/chill systems and accompanying holding cabinets, bulk food operations can dramatically decrease their reliance on labor, even streamlining kitchen production to a single fi ve-day, eight-hour work schedule instead of the traditional 12-hour shifts, seven days per week.
Guaranteed performance no matter what conditions you work in, thanks to full lifecycle testing in labs that can simulate any climate or humidity. And 100 percent of equipment is tested for operational integrity before shipping.
While the rst thing yo u’ll notice when you choose H enny P enny is a n unmat ched level of cra smanship , the full value of o ur equipmen t goes much deeper than high-grade stainless steel and polished corners.
With regional corporate of fi ces in the United States, Mexico, France, Russia, Lebanon, China and Singapore, as well as a distributor network reaching over 100 countries, Henny Penny offers quick problem resolution anywhere in the world.
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Pressure Fryers Open Fryers Rotisseries SmartCombi ™ Ovens Holding Cabinets Heated Display Cases Blast Chillers/Freezers Island and Express Merchandisers Breading Systems Breadings, Seasonings and S.
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Henny Penny none è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Henny Penny none - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Henny Penny none imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Henny Penny none ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Henny Penny none, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Henny Penny none.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Henny Penny none. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Henny Penny none insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.