Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto 66906 del fabbricante Harbor Freight Tools
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5 TIER FOOD DEHYDRA T OR 66906 ASSEMBL Y AND OPERA TION INSTR UCTIONS Diagrams within this manual may not be drawn proportionally . Due to continuing improvements, actual product may differ slightly from the product described herein. Distributed exclusively by Harbor Freight T ools ® .
SKU 66906 For technical questions, please call 1-800-444-3353. P age 2 PR ODUCT SPECIFICA TIONS Electrical Requirements 120 V~, 60 Hz, 125 W atts Cord Length 3’ 5” Long Over all Dimensions 12-7/8” Dia.
SKU 66906 For technical questions, please call 1-800-444-3353. P age 3 Do not let cord hang o ver edg e of table or counter , or touch hot surfaces. 9. Do not place on or near a hot gas or electric burner , or in a heated o ven. 10. Extreme caution must be used when mo ving an appliance .
SKU 66906 For technical questions, please call 1-800-444-3353. P age 4 SA VE THESE INSTRUCTIONS. P ower Cor d Safety 1. A shor t po wer supply cord is provided to reduce risks resulting from becoming en- tangled in or tripping ov er a longer cord. 2. Longer e xtension cords are av ailable and ma y be used if care is ex ercised in their use.
SKU 66906 For technical questions, please call 1-800-444-3353. P age 5 OPERA TING INSTRUCTIONS Note: F or additional information regarding the par ts listed in the follo wing pages, ref er to the Assembl y Diagram at the end of this manual .
SKU 66906 For technical questions, please call 1-800-444-3353. P age 6 Prepare, pre-treat, and/or pre-cook the food to be used in the Dehydrator . 4. Preparation depends on the type of f ood to be dr ied. Some food will need to hav e the outer la yer peeled bef ore deh ydration.
SKU 66906 For technical questions, please call 1-800-444-3353. P age 7 Place the stack ed tra ys on the base. Co ver the top tra y with the Lid (2). Allow the 8. f ood to dr y f or the chosen length of time . Dr ying time depends on the type of f ood.
SKU 66906 For technical questions, please call 1-800-444-3353. P age 8 INSPECTION, MAINTENANCE, AND CLEANING 1. W ARNING! Make sure the Deh ydrator is unplugged from its electrical outlet and allowed to cool before performing any inspection, maintenance, or cleaning procedures.
SKU 66906 For technical questions, please call 1-800-444-3353. P age 9 8 3 7 2 1 5 ASSEMBL Y DIA GRAM NO TE: Some par ts are listed and sho wn f or illustration pur poses only , and are not av ailable individually as replacement par ts. P AR TS LIST P ar t P ar t Name Qty .
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Harbor Freight Tools 66906 è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Harbor Freight Tools 66906 - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Harbor Freight Tools 66906 imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Harbor Freight Tools 66906 ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Harbor Freight Tools 66906, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Harbor Freight Tools 66906.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Harbor Freight Tools 66906. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Harbor Freight Tools 66906 insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.