Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto 106651N del fabbricante GE
Vai alla pagina of 10
840146100 106651N HAND MIXER BATTEUR À MAIN BATIDORA DE MANO g READ BEFORE USE LIRE AVANT L’UTILISATION LEA ANTES DE USAR For Customer Assistance, call Customer Service at 1-877- 207- 0923 (US) or .
2 When using electric appliances, basic safety precautions should always be followed, including the following: 1. Read all instructions. 2. To reduce the risk of electrical shock, do not put cord, plug, or mixer body in water or other liquid. 3. Close supervision is necessary when any appliance is used by or near children.
3 1. Speed Control (On/Off) and Eject 2. Beaters 3. Mixer Body 4. Hand Mixer Stabilizer 5. Power Surge Button* *Available on selected models Description The wire beaters are designed for general mixing purposes. The single whisk is perfect for whipping cream or beating egg whites.
1. Make sure mixer is unplugged and speed control is set to 0 (OFF). 2. Insert a beater into an opening on the bottom of the mixer. Push until it clicks into place. Repeat with other beater. 1. Make sure mixer is unplugged and speed control is set to 0 (OFF).
5 1. Make sure mixer is unplugged and speed control is set to 0 (OFF). Insert beaters. 2. Plug mixer into electrical outlet. Place beaters into bowl. 3. Move the speed control to desired speed, starting at 1 and increasing to a higher speed as necessary.
6 The following mixing guide is a suggestion for selecting mixing speeds for the 6 speed mixers. Begin on speed 1 and increase to desired speed depending on the recipe consistency.
7 Baked Spinach-Parmesan Dip 10-ounce package frozen chopped spinach, thawed 1 cup mayonnaise 3-ounce package creamcheese, room temperature 1 ⁄ 2 cup onion, minced 1 clove garlic, minced 1 cup grated Parmesan cheese 1 ⁄ 8 teaspoon pepper 1 ⁄ 2 teaspoon paprika 1 baguette, thinly sliced Squeeze spinach to remove liquid.
8 Triple Chocolate Cookies 1 ⁄ 4 cup flour 1 ⁄ 4 cup unsweetened baking cocoa 1 ⁄ 4 teaspoon baking powder 1 ⁄ 8 teaspoon salt 6 tablespoons butter, room temperature 7 tablespoons sugar 2 eggs.
9 Pound Cake 1 cup butter, room temperature 3 cups sugar 6 eggs 1 teaspoon vanilla extract 1 teaspoon almond extract (optional) 1 cup whipping cream 3 cups flour In a large mixing bowl, cream together butter and sugar on MEDIUM speed. Add eggs, one at a time, and beat thoroughly after each addition.
10 If you have a claim under this warranty, please call our Customer Assistance Number. For faster service please have model, series, and type numbers ready for operator to assist you.
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il GE 106651N è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del GE 106651N - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso GE 106651N imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul GE 106651N ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il GE 106651N, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del GE 106651N.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il GE 106651N. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo GE 106651N insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.