Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto Cook & Carry 4-7 Quart del fabbricante Crock-Pot
Vai alla pagina of 8
Printed in China 125090- 08 4-7 QT P ortable Smar t P ot 08EM1/9100050002533 SERVICE INSTRUCTIONS 1. Do NOT attempt to repair or adjust any electrical or mechanical functions on this unit.
POLARIZED PLUG This appliance has a polarized plug (one blade is wider than the other). T o reduce the risk of electric shock, this plug is intended to fit into a polarized outlet only one way . If the plug does not fit fully into the outlet, reverse the plug.
-5- 1. Place the stoneware into the heating base, add your ingredients to the stoneware, and cover with the lid (See Fig. 1). 2. Plug in your Crock-Pot ® slow cooker . The POWER light flashes indicating that the unit is plugged in, but not turned on.
-7- HOW TO CLEAN YOUR SLOW COOKER • AL W A YS turn your slow cooker off, unplug it from the electrical outlet, and allow it to cool before cleaning. • The lid and stoneware can be washed in the dishwasher or with hot, soapy water . Do not use abrasive cleaning compounds or scouring pads.
• Ground and/or dried herbs and spices work well in slow cooking and may be added at the beginning. • The flavor power of all herbs and spices can var y greatly depending on their particular strength and shelf life. Use herbs sparingly , taste at end of cook cycle and adjust seasonings just before serving.
RECIPES • Cut meat into smaller pieces when cooking with precooked foods such as beans or fruit, or light vegetables such as mushrooms, diced onion, eggplant, or finely minced vegetables. This enables all food to cook at the same rate. • When cooking frozen meats, at least 1 cup of warm liquid must first be added.
RECIPES -13- -12- RECIPES BEEF BOURGUIGNON Serves 6-8 3 tablespoons flour 1 cup red or Burgundy wine Kosher salt and pepper 1 tablespoon tomato paste 3 pounds beef chuck, cut into 1-inch cubes 2 clove.
RECIPES -15- -14- RECIPES POT ROAST Serves 6-10 2-4 pound beef chuck pot roast 3 onions, sliced ½ cup flour 2 celery stalks, sliced Kosher salt and pepper 1 cup mushrooms, sliced 3 carrots, sliced 1 cup beef broth or wine 3 potatoes, quartered 1. Coat roast with 1/2 cup flour , salt, and pepper .
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.