Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto Classic 4-7 Quart del fabbricante Crock-Pot
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122265-09 Printed in China 4-7 QT 09EM1/9100050002928 SERVICE INSTRUCTIONS 1. Do NOT attempt to repair or adjust any electrical or mechanical functions on this unit. Doing so will void the Warranty . 2. If you need to exchange the unit, please return it in its original carton, with a sales receipt, to the store where you purchased it.
-2- -3- POLARIZED PLUG This appliance has a polarized plug (one blade is wider than the other). T o reduce the risk of electric shock, this plug is intended to fit into a polarized outlet only one way . If the plug does not fit fully into the outlet, reverse the plug.
-4- CROCK-POT ® SLOW COOKER COMPONENTS Stoneware Heating Base Fig. 1 T emperature Settings Lid Lifting Handle (Select Models Only) Removable Lid HOW TO USE YOUR SLOW COOKER 1. Place the stoneware into the heating base, add your ingredients to the stoneware, and cover with the lid.
-6- -7- HOW TO CLEAN YOUR SLOW COOKER HOW TO USE YOUR SLOW COOKER (CONT .) • T o avoid over or under-cooking, always fill the stoneware ½ to ¾ full to conform to recommended cook times (with the exception of certain cakes and custards, and as guided otherwise in our slow cooker recipes).
HINTS AND TIPS (CONT .) -9- -8- HINTS AND TIPS • Ground and/or dried herbs and spices work well in slow cooking and may be added at the beginning. • The flavor power of all herbs and spices can var y greatly depending on their particular strength and shelf life.
RECIPES -11- -10- • Cut meat into smaller pieces when cooking with precooked foods such as beans or fruit, or light vegetables such as mushrooms, diced onion, eggplant, or finely minced vegetables. This enables all food to cook at the same rate. • When cooking frozen meats, at least 1 cup of warm liquid must first be added.
RECIPES -12- BEEF BOURGUIGNON Serves 6-8 3 tablespoons flour 2 cups red or Burgundy wine Kosher salt and pepper 1 tablespoon tomato paste 3 pounds beef chuck, cut into 1-inch cubes 2 cloves garlic, mi.
RECIPES -14- POT ROAST Serves 6-10 2-4 pound beef chuck pot roast 3 onions, sliced ½ cup flour 2 stalks celery , sliced Kosher salt and pepper 1 cup mushrooms, sliced 3 carrots, sliced 1 cup beef broth or wine 3 potatoes, quartered 1. Coat roast with ½ cup flour , salt, and pepper .
Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Crock-Pot Classic 4-7 Quart è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Crock-Pot Classic 4-7 Quart - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Crock-Pot Classic 4-7 Quart imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Crock-Pot Classic 4-7 Quart ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Crock-Pot Classic 4-7 Quart, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Crock-Pot Classic 4-7 Quart.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Crock-Pot Classic 4-7 Quart. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Crock-Pot Classic 4-7 Quart insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.